Vsebine, objavljene na spletnih straneh http://www.tratnik.info so last podjetja Friderik Tratnik s.p. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati.
Pridržujemo pravico do sprememb vsebin brez predhodne najave.
Friderik Tratnik s.p. bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Friderik Tratnik s.p. tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, v ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani
Friderik Tratnik s.p. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:

Friderik Tratnik s.p.
Ob meži 29, 2391 Prevalje
Tel.: (02)-8240410, (02)-8240412
Iz tujine: +3862-8240410
Fax.: 028240411
Gsm: 041 615 636, 031 615 636
Iz tujine: +38641-615636
email: maja.tratnik-hober@gmail.com

Copyright © 2007 Friderik Tratnik s.p. Politika Zasebnosti :: Pravna Pojasnila    o avtorjih